Diskussion:Aktuel Naturvidenskab

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor nævnes Peter K. A. Jensen specifikt? Der mangler en motiverende grund til at han specielt skal nævnes i forbindelse med en artikel om Aktuel Naturvidenskab. Enten bør man slette ham, skrive en forfatterliste eller motivere hvorfor han specielt er væsentlig at nævne. (Skrev 90.185.81.178 (diskussion • bidrag) 17. maj 2009, 23:49. Husk at signere dine indlæg.)

Enig: Det virker underligt at netop han trækkes frem. Ligaard 04. aug 2010, 11:43

Det er mig der satte ham ind. Jeg har nu skrevet at han har skrevet flere artikler i magasinet hvilket var grunden til at jeg satte ham ind (foruden at han også var notabel nok til at have sin egen Wikipedia side) — Fnielsen 4. aug 2010, 12:16 (CEST)

Jeg synes det virker forkert at hive én forfatter frem så længe artiklen om bladet er så kort og så længe der ikke motiveres mere specifikt hvorfor han skal nævnes. Som det står nu, så flyttes fokus fra teksten om bladet til at man spekulerer over hvorfor Peter K. A. Jensen nævnes. Så enten bør artiklen udvides og at afsnit om forfattere indsættes, eller også bør afsnittet om Peter K. A. Jensen fjernes. Ligaard 10. aug 2010, 10:05

I stedet for at bruge krudt på diskussionssiden kunne man jo gøre det på artikelsiden. På denne side: http://www.aktuelnat.au.dk/index.php?id=726 er det muligt at søge på forfatterene og så skrive dem ind man synes. En søgning på Peter K. A. Jensen returnerer 7 artikler: betydlig flere end de andre jeg har søgt på (bortset fra redaktionsudvalget). Arne Astrup har blot 2, Benny Lautrup 3, andre jeg prøvede havde kun en. Jeg kan ikke umiddelbart genkende andre folk og derved vurderer om de har en Wikipedia-side. Jeg har nu udvidet artiklen. — Fnielsen 10. aug 2010, 11:05 (CEST)