Diskussion:Antonio Negri

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er i tvivl om oversættelsen af tiltalen mod ham er korrekt, hvorfor jeg har indsat den engelske oversættelse i parentes. - Tschandala

Bedre var det at anføre den originale (italienske) ordlyd. -- Sebastjan 18. maj 2006 kl. 15:45 (CEST)

Jeg er enig, men jeg oversætter blot den engelske artikel om Negri, og er derfor ikke i besiddelse af den italienske formulering, der heller ikke dér er anført. - Tschandala 18. maj 2006 kl. 16:54(CEST)

Den italienske artikel oplyser at han [v]enne condannato per i crimini di associazione a delinquere e insurrezione contro lo Stato e nel 1984 fu condannato a trent'anni di carcere. -- Sebastjan 19. maj 2006 kl. 10:00 (CEST)
Er det ikke i meget god tråd med den engelske oversættelse? 'Crimini di associazione' er en underlig tiltale - jeg kan ikke lure hvordan ordlyden ville være i en tiltale formuleret efter dansk lovgivning - 'kriminel medvirken' fremstår som en meget plastisk tiltale. - Tschandala 21. maj 2006 kl. 13.30 (CEST)