Diskussion:Ardenneroffensiven

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Artiklen Ardenneroffensiven er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Afslået
Nomineret til lovende artikel Afslået
Nomineret til lovende artikel Afslået
Huskeliste for Ardenneroffensiven: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Kendes dette ikke som anden Ardenneroffensiv - idet den første indgik i slaget om Frankrig, hvor Heinz Guderian netop angreb gennem Ardennerne?

Yderligere en detalje: Var Montgomery ikke allerede feltmarskal på dette tidspunkt? I artiklen en:Bernard Law Montgomery, 1st Viscount Montgomery of Alamein knyttes hans udnævnelse hertil til fremgangen mod Rhinen. -- Poul G 19. feb 2006 kl. 19:44 (CET)

Der var både et slag under 1 verdenskrig en:Battle of the Ardennes, og så kampen om Frankrig, som du nævner en:Battle of France.--B.A.C. 19. feb 2006 kl. 19:54 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Thuresson slettede Image:Panthers_de-train01.jpg: No source/license for 7 days;

-- CommonsTicker 22. jan 2007 kl. 15:16 (CET)

Afviser LA[rediger kildetekst]

Jeg har taget det usædvanlige skrid at fjerne artiklens LA-status. Dette skyldes at artiklen er så proppet med stavefejl at jeg ikke mener at den bør være LA, ihvertfald før en massiv korrekturlæsning har fundet sted. --Lhademmor 8. dec 2008, 16:32 (CET)

Og det fangede jeg ikke. Skyd mig :( --Rasmusbyg 8. dec 2008, 16:36 (CET)
Nu har jeg rettet alt hvad jeg kunne finde. Er det stadig slemt? --Lindberg 9. dec 2008, 12:49 (CET)
Den er nu blevet rettet godt til siden afslaget, så jeg prøver igen med en nominering. --Lindberg 10. dec 2008, 23:58 (CET)
Der er stavefejl i flere af billedteksterne. --Lhademmor 12. dec 2008, 16:14 (CET)

En Montgomery-hadeside?[rediger kildetekst]

Den oprindelige tekst er tydeligvis skrevet af en amerikaner, der mener at Montgomery var en større fjende end Hitler. Montgomery var bestemt ikke fejlfri men der er IMHO for meget amerikansk POV. --Med venlig hilsen Necessary Evil 11. dec 2008, 01:35 (CET)

Det bør opklares og udbedres før en LA-vedtagelse. --Lhademmor 12. dec 2008, 16:29 (CET)
Jeg kan komme med kildeangivelser i hobetal, der understøtter den vinkel. Problemet er bare at det er en:Stephen Ambrose der har skrevet de kilder jeg har stående, og da han har haft et nært forhold til den amerikanske hær, er han nok ikke den bedste at citere. -- Bruger:Wegge 12. dec 2008, 16:39 (CET)

Tomme henvisninger[rediger kildetekst]

Der henvises til 4 uddybende artikler, som imidlertid ikke eksisterer. Hvis de ikke er på nippet til at være færdige, var det måske bedre helt at undlade dem indtil videre.--Rmir2 4. jan 2010, 16:32 (CET)