Diskussion:Atkins-kostplan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg kan ikke finde kilden til "Atkins-diæten anføres at kunne give mere diarre, træthed, udslæt og muskelkramper[3]". 2004Maj-udgaven af "Annals of Internal Medicine" er måske også et vidt begreb, jeg kunne godt tænke mig en mere præcis angivelse.

Det kunne også være interessant at få uddybet hvor relevant undersøgelserne om osteperose i forhold til Atkins. Jeg har kigget på den ene af artiklerne. Den lader til at fokusere på betydningen kalk-indtag (primært gennem mejeriprodukter), protein er dog også omtalt, men så vidt jeg kan se, ikke fremhævet. Den anden artikel kan jeg ikke få fuld adgang til, men konklusionen lader til at have samme fokus, men den nævner at risikoen for "hip-fractures" generelt er større hos personer som slanker sig, er overvægtige eller er "undervægtige" i bestemte aldre, eller ryger.

"Smoking, underweight in old age, overweight at age 20 years, and weight loss were associated with an increased risk of hip fracture"

Hvis ikke der er protester, eller uddybninger, vil jeg fjerne teksten, eller rette den til, så den virker mindre fordomsfuld på mig.