Diskussion:Atomium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Belgiens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Belgien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Belgien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej. Atomium tillåter inte att bilder av deras byggnad läggs på Wikipedia och de kommer tas bort från Commons server. Detta kan de göra eftersom lagen i Belgien inte tillåter fri avbildning av byggnader. Om ni ändå vill chansa och använda en bild av Atomium måste ni i så fall lägga den lokalt på danska Wikipedia. / Fred chessplayer 9. jun 2006 kl. 14:06 (CEST)

Der er nu blevet lagt et billed på siden, er det udtryk for at vi tager chancen eller udtryk for at nogle har undersøgt det nærmere? - Spørg af ren interesse :-) - Bruger:VicVal 7. juli 2006 kl. 00:08 (CEST)
Da vi ikke har noget eksperter i international copyright ved hånden afventer vi forløbigt hvad der sker med billederne af Atomium på den engelske version af artiklen. --Anjoe (Anders) 9. jul 2006 kl. 15:36 (CEST)