Diskussion:B.S. Christiansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

B.S. Christiansen har ikke selv skrevet 'Et liv på kanten'. Information bragte i foråret et par artikler om kendte danskeres 'ghostwritede' selvbiografier, heriblandt B.S. Christiansen.85.218.168.79

Ok, det skal bare skrives i artiklen - gerne med en henvisning til avisen. --Arne (Amjaabc) 2. sep 2008, 18:54 (CEST)

Uddannelse[rediger kildetekst]

"Han er, ud over elektriker, dykker og fotograf, uddannet indenfor en lang række områder.": Når ikke den "lange række af områder" er nævnt, og der ingen kilde er til det, så finder jeg oplysningen temmelig intetsigende. En liste af områder ville være interessant, eller i det mindste et link til et sted, hvor man kunne læse hvilke områder det er. Jeg foreslår sætningen ændret til "Han er - ud over at være uddannet elitesoldat - uddannet som elektriker, dykker og fotograf" (hvis det altså er tilfældet, at han har fuldført disse uddannelser?). --Jhertel 14. apr 2009, 23:09 (CEST)

Nu er det på tide at jeg selv tager bladet fra munden .Min bog et liv på kanten er skrevet af mig .den er dog redigeret af andre så stop nu med nedrakningen. B.S.C(Skrev 89.239.205.56 (diskussion • bidrag) 16. sep 2009, 19:34. Husk at signere dine indlæg.)