Diskussion:Bjerre Mølle

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Møller Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Møller, et forsøg på at koordinere oprettelsen af møllerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Ophavsret krænket: Kopiering fra Den Store Danske - også selvom man har lavet små petitesseagtige ændringer på Wikipedia[rediger kildetekst]

Denne Wikipedia-artikel[1] er efter sin såkaldte "omskrivning" fortsat en klar kopi fra Den Store Danskes artikel[2]. Bemærk: Man kan ikke "snyde" loven og undgå de ophavsretlige regler ved at udskifte et par ord med nogle synonymer, flytte på nogle kommaer, og ombytte rækkefølge af nogle sætninger og ord.

Begrundelsen der er skrevet her om, at der kun kan være ophavsret vedrørende formuleringer og ikke vedrørende information er noget forvrøvlet snak. Det er indlysende, at man ikke kan tage en roman eller en faglitterær bog og ændre lidt i formuleringerne og derefter genudgive bogen og påstå, at man selv har skrevet den. --Forenkortbemaerkning (diskussion) 21. sep 2012, 06:38 (CEST)