Diskussion:Charles Nesbitt Wilson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Der er flere personer ved navn Charlie/Charles Wilson. Jeg foreslår derfor, at denne artikel flyttes til mandens fulde navn, Charles Nesbitt Wilson, så en flertydig-side kan oprettes på Charles Wilson med redirect fra Charlie Wilson (ligesom det er gjort på f.eks. en.wiki). Er der nogen, der har indvendinger mod det?--Nikolaj 12. feb 2010, 21:43 (CET)

Tja, men vi har jo ikke artikler om nogen af de andre. Og skulle vi få nogen af dem, vil det være min opfattelse, at denne Wilson (bl.a. pga. filmen) vil være den primære. I så fald vil man normalt lade ham få "basisnavnet" og så i stedet oprettet en Charlie Wilson (flertydig) samt en henvisning hertil øverst i nærværende artikel. Jeg vil derfor foreslå at lade artiklen ligge og afvente, at det evt. bliver et problem. Omvendt vil jeg ikke hidse mig op over en flytning. --Arne (Amjaabc) 17. feb 2010, 18:29 (CET)
Det er for mig at se allerede et problem nu, fordi der er artikler, der linker til Charlie Wilson, men hvor der menes en anden Charlie Wilson. Og derfor mener jeg heller ikke, det vil være rimeligt at lade denne Wilson være primærbetydning. I øvrigt er der ingen af de andre wiki'er, der har artikler om flere Charles Wilson'er, der har ham her som primærbetydning.--Nikolaj 17. feb 2010, 22:49 (CET)
Da der ikke var flere indvendinger, har jeg nu udført mit forslag.--Nikolaj 27. feb 2010, 15:28 (CET)