Diskussion:Chris MacDonald

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fra afsnittet “Til Danmark”:

»Men han fik øje på danskernes kultur, og hvordan det hang sammen.«

Fik øje på hvordan hvad hang sammen?

Blanu 18. nov 2010, 18:32 (CET)

Indsat fra anden artikel[rediger kildetekst]

Der var oprettet 2 stk. artikler, og der var oprettet en forkert redirect. Nedenstående er teksten fra anden artikel.


{{reklame}} Chris MacDonald (født 10. januar 1973 i Seattle, USA) er en amerikansk foredragsholder, klummeskribent og inspirator, der har boet i Danmark siden 1999.

MacDonald arbejder med den fysiske sundhed, træning og kost, men også med den mentale sundhed. Han er uddannet Cand. scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er grundlægger af Sundhed i Balance og Strong Body Strong Mind koncepterne.

I 2005 deltog Chris MacDonald i Race Across America. Chris MacDonald fik en sølvmedalje og titlen 'Rookie of the Year'. Race Across America er 5.000 km non-stop fra kyst til kyst tværs over Amerika på cykel. Rytterne tilbringer mere end 21 - 22 timer i sadlen hvert døgn og krydser både bjergkæden Rocky Mountains og den Mojave-ørken.

Chris MacDonald har medvirket i flere tv-programmer, blandt andet By på Skrump, Chris og Chokoladefabrikken, Chris på skolebænken og Chris på vægten.

Han afholder foredrag og workshops om sund livsstil, motivation, personlig udvikling, lederskab, coaching og teambuilding over hele landet.

Ekstern henvisning[rediger kildetekst]

{{FD|1973|Levende|MacDonald, Chris}} [[Kategori:Foredragsholdere fra USA]]