Diskussion:DI - Dansk Industri

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kasperlindoee 3. sep 2008, 18:47 (CEST)Sammenskrivningen bør foretages, således at den endelige tekst hører under overskriften: DI - Organisation for erhvervslivet, eftersom det er organisationens nye officielle navn. Således er der i dag ikke noget der hedder "Dansk Industri".

Ok. Så skulle de tage og få opdateret deres hjemmeside. Jeg tror det ville have været nemmere for folk her på wikipedia at forstå hvis du havde flyttet artiklen om Dansk Industri og dernæst udvidet den istedet for at lave en helt ny artikel. --Santac 3. sep 2008, 18:58 (CEST)
Enig. Det har jeg bare ikke været opmærksom på... Jeg ved heller ikke om det ville kunne lade sig gøre at ændre på titlen (altså fra Dansk Industri til DI) Kasperlindoee 3. sep 2008, 19:03 (CEST)
Titlen er såmænd ikke så svær at ændre. Øverst til højre er der en række faneblade hvoraf den næstyderste hedder "flyt". Den trykker man på og flytter artiklen til det nye navn. Det vil dog nok være en god ide at diskutere en så radikal ændring på diskussionssiden inden der tages affære. --Santac 3. sep 2008, 19:07 (CEST)
OK. I'll keep that in mind. Hvad foreslår du så er næste skridt, nu hvor der er to sider? Jeg har linket dem sammen indtil videre, så der er henvisninger på begge sider til hinanden og inkluderet det meste info (det der stadig er korrekt) fra den gamle side på den nye. --Kasperlindoee 3. sep 2008, 19:11 (CEST)
Når du har skrevet alt relevant information over i den nye artikel kan du skrive en besked på Hjælp-diskussion:Samling af artikelhistorik om at du gerne vil have sammenskrevet artikelhistorikkerne, samt hvilken artikel der skal være den fortsættende. --Santac 3. sep 2008, 20:08 (CEST)

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: DI - Dansk Industri

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Skift til blot DI (forening) jf. CVR. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 11. nov 2019, 19:44 (CET)

  •  Flyt —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 11. nov 2019, 19:44 (CET)
  •  Flyt ikke - Når det er besluttet, at DI skal være flertydigt, skal der være en meningsfyldt titel til organisationen DI. I den forbindelse er den nuværende løsning markant bedre end den foreslåede flytning. Organisationen er kendt under navnet Dansk Industri. At organisationen er organiseret som en forening er temmelig irrelevant i den sammenhæng. Pugilist (diskussion) 17. nov 2019, 12:08 (CET)
  •  Flyt ikke - Ikke enhver kan gennemskue forkortelser, og i dette tilfælde er tilføjelsen berettiget. Rmir2 (diskussion) 8. dec 2019, 21:07 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus for flytning. --Pugilist (diskussion) 18. feb 2020, 09:53 (CET)