Diskussion:DSA

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

med udtryk som "landets billigste a-kasse" og telefonnummer med mere ligner det mere reklame end en artikel på en encyklopædi. --Villy Fink Isaksen 4. jun 2009, 12:36 (CEST) Det er ændret nu til en mere faktuel oplysning om at DSA har det laveste administrationsbidrag - det dokumenteres i arbejdsdirektoratets benchmarkrapport om a-kasser i Danmark og bevarelse af et lavt kontingent for medlemmerne er i konstant fokus i driften af a-kassen.

Det ligner "bestilt" arbejde idet jeg henviser til denne hjemmeside Esther Flytkjær - K Net - K Forum hvoraf det fremgår at du er ansat/arbejder i DSA. --Villy Fink Isaksen 4. jun 2009, 12:55 (CEST)

det kan man sige, men informationen nu er tilrettet wikipedia, og der er dokumentation for alle "påstande". Udfra et brugerperspektiv synes jeg, at det er vigtigt en evt. bruger på wiki kan finde det han eller hun søger efter, og hvis det er DSA, så er der nu en side om DSA. Dine kommentarer er taget til efterretning, og jeg har luget DSA siden ud for reklamelignende sprog og henvisninger.

Skabeloner {{reklame}} og {{tætpå}} bør fjernes af tredje person --Villy Fink Isaksen 4. jun 2009, 14:52 (CEST)