Diskussion:Dagbladet Arbejderen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er ikke DKP/ML der udgiver Arbejderen mere. Nu er det Kommunistisk Parti. Der nævnes heller ikke at avisen var ved at gå ned her for noget tid siden, da regeringen ikke giver støtte til aviser med færre end 7000 (tror jeg)abonnenter. -- Ølting 2. jan 2007 kl. 20:22 (CET)

Du er mere end velkommen til at ændre i artiklen. --Heelgrasper 2. jan 2007 kl. 20:02 (CET)
Det omfatter vist lidt mere omfattende research ind jeg har tid til, men jeg kan da kigge på den på et tidsspunkt, hvis ingen andre gider. :) -- Ølting 2. jan 2007 kl. 20:21 (CET)
Det var der ;-) --Brandsen 2. jan 2007 kl. 20:29 (CET)

Arbejderen eller Dagbladet Arbejderen?[rediger kildetekst]

Skal/bør artiklen (udover nødvendige tilføjelser og omskrivninger til selve artiklen) flyttes til opslaget Arbejderen fra det nuværende Dagbladet Arbejderen nu da avisen siden 2. maj 2019 alene udgives som netavis under navnet Arbejderen? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 16. jun 2019, 17:13 (CEST)

Stadig lige aktuelt.
Avisen er vel som sådan ikke lukket? Den er bare gået fra papir til 100% netavis. Så vidt jeg lige kan forstå? RhinoMind (diskussion) 6. sep 2020, 02:29 (CEST)
Det har ingen afgørende betydning for navnet, hvilke medier der udgives på. Der skal ses på forhold som det formelle navn og de faktisk anvendte. I kolofonen på https://arbejderen.dk/ står:

Arbejderen er Danmarks eneste røde dagblad og en vigtig modvægt til den øvrige danske presse. Det koster at producere. Kun med din hjælp kan Arbejderen overleve, vokse og brede sig ud.
Dit digitale dagblad

Tja.
Man skal både se på, hvordan det nuværende netmedium og den trykte avis almindeligvis omtales og omtaltes, herunder af sig selv.
Og så skal man også se på, hvad det har af betydning for artiklens disposition. Det nytter ikke som nogle wikipedianere i visse sammenhænge har en tendens til, at slette al historisk information og skrive et øjebliksbillede om "Netavisen" Arbejderen. Så betyder dette at artiklen skal splittes op?
Og til slut noget helt andet: Artiklen skal forblive i artikel-navnerummet, den skal ikke flyttes andetsteds hen. Den skal måske omdøbes. --Madglad (diskussion) 6. sep 2020, 04:23 (CEST)