Diskussion:Daydreamer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Daydreamer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det generelle kriterium i notabilitetsdiskussionerne er at der skal være opnået selvstændige resultater. Det må heraf følge at en populær musikers albummer hver især skal bevise (f.eks. gennem salgstal) at der også bør være en artikel om dem. Og hvordan står det til med Jakob Bros udgivelser? --|EPO| COM: 24. jan 2014, 13:15 (CET)

  • Behold - Artiklen er kort, men et relevant album fra en relevant kunstner. Jeg er ikke enig i, at salgstal er eneste parameter. Er der tale om album udgivet af klart notable musikere/bands er det min opfattelse, at også fiaskoer har relevans, da disse er med til at tegne et billede eller en udvikling. Jakob Bro er en svært velrenommeret jazz-musiker, og selv om jazz-album ikke sælger bredt, er de ikke mindre interessante end de mange mere pop-orienterede album, der sprøjtes ud. Pugilist (diskussion) 24. jan 2014, 22:51 (CET)
Lidt yderligere tilføjelse: Jakob Bro modtog i 2003 prisen som 'Årets nye danske Jazznavn', samme år som udgivelsen af Daydream. Prisen uddeles af IFPI og Dansk Jazzforbund og blev givet på grundlag af meritter i 2002, og prisen blev af samme grund ikke givet for albummet, men for samarbejdet Beautiful Day. Det forekommer mig dog, at debutalbummet for 'Årets nye danske Jazznavn' ikke er helt uinteressant. Pugilist (diskussion) 26. jan 2014, 13:39 (CET)
  • Neutral - Jeg synes, at artiklen er meget tynd. Findes der ingen anmeldelse eller andet, som kan berettige artiklen? Rmir2 (diskussion) 27. jan 2014, 18:39 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes. --|EPO| COM: 7. feb 2014, 14:11 (CET)