Diskussion:Det Naturvidenskabelige Fakultet (Københavns Universitet)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har ændret wikilinks til de forskellige fakulteter ved at tilføje Københavns Universitet i parentes, da alle disse efter mit bedste vidende findes på andre universiteter end Københavns Universitet. Til gengæld har jeg ikke gidet gennemgå hvert enkelt institut for at se, om det kun skulle findes på Københavns Universitet, så parentesen kan undværes (for nuværende har ingen af dem tilføjelsen Københavns Universitet). Nogen bør imidlertid gøre det....--Heelgrasper 30. maj 2005 kl. 22:04 (CEST)

Generelt kan man sige at der foreligger et stort arbejde omkring de forskellige fakulteter ved Københavns Universitet, og i teksten vedr. Københavns Universitet. Jeg har prøvet at gøre noget, og vil arbejde videre med det de næste dage. --Kristjan Wager 30. maj 2005 kl. 22:26 (CEST)
Jeg ville også blot gøre opmærksom på problemet, så det ikke blev glemt. Det var på ingen måde ment som nedsættende omkring kvaliteten af artiklen generelt eller det store arbejde bag. Jeg kan forøvrigt nu se, at min ændringer fra før åbenbart ikke er blevet gemt, så wikilinks til fakulteter skal stadig ændres.--Heelgrasper 30. maj 2005 kl. 22:38 (CEST)
Blev bestemt ikke opfattet som kritik fra min side - jeg var selv godt klar over der nok var noget i den stil som burde tilrettes. Jeg er desuden også sikker på der er rig plads til forbedringer generelt.

Jeg håber jeg har fået fanget alle fakultetsreferencer, og tilrettet dem.--Kristjan Wager 30. maj 2005 kl. 22:45 (CEST)

Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt der bør laves artikler for de historiske fakultetsnavne - det kunne virke som relevant, da det måske netop er disse folk vil søge på, såfremt de render ind i dem. På den anden side vil det give en masse ret indholdsløse artikler. Kunne det måske være en ide at videresende dem til de nuværende (relevante) fakulteter? --Kristjan Wager 30. maj 2005 kl. 22:45 (CEST)

Det ville nok være en rimelig løsning at lave omdirigeringssider/redirects til de nuværende fakulteter. Blot skal man selvfølgelig lige være opmærksom på, hvilke ændringer i fagområdet der evt. er forbundet med navneforandringerne og kort beskrive dem. Noget lignende kan måske også være relevant for visse instituter.--Heelgrasper 30. maj 2005 kl. 23:26 (CEST)

Fusion i 2012[rediger kildetekst]

Dette fakultet er blevet fusioneret i 2012.

For at bevarer fakultetes historie bedst muligt, så er det nye fusionerede fakultet oprettet som en seperat artikel Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet.

Det blev i september 2012 forsøgt at ændre denne historiske artikel til en aktuel artikel for det fusionerede fakultet. Der blev dog ikke tilført noget ny viden, men blot rettet navnet og ordene "var" til "er". Da det ikke tilførte egentlig værdi, men tværtimod forvirrede artikelstrukturen, så har jeg valgt at rulle denne ændring tilbage.

--VicVal (diskussion) 14. okt 2013, 17:24 (CEST)