Brugerdiskussion:VicVal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. maj 2006 kl. 08:09 (CEST)

Ros Flot artikel om Emma Mærsk. Godt at se at du har medtaget diskussionen omkring opgivet vs. faktisk kapacitet --Necator 18. aug 2006 kl. 11:24 (CEST)

ja fin artikel, men hvad mener du med at Skibene leveres med to måneders interval? Lindøværftet kan vel ikke spytte skibene ud så hurtigt? --Opspin 30. aug 2006 kl. 17:15 (CEST)
Takker for kommentarene. Har checket mit kildemateriale og jeg kan ikke se andet end at frekvensen med et skib hveranden måned må være en spekulation fra min side, baseret på informationer om yderliger syv skibe indenfor de næste 15 måneder. Jeg har opdateret artiklen til alene at reflektere totalen og ikke spekulationen i frekvensen. Tak for korrektionen! - Victor 3. sep 2006 kl. 10:57 (CEST)

Årets dage kort[rediger kildetekst]

Hej VicVal

Som du måske har bemærket er dine oprindelige "Skabelon:1. september" osv. blevet overført til Wikipedia navnerummet og derefter slettet. På din bruger sider har du nogle henvisninger til skabeloner du bruger på Bruger:VicVal/Årets dage kort. Hvis de ikke skal bruges mere ville jeg bare opfordre dig til at tagge dem til sletning. --Broadbeer 6. nov 2006 kl. 16:30 (CET)

Siden optræder i Kategori:Sider der bør slettesKategori:Sletningsforslag (Denne henvisning blev rettet af MaszO'Bot den 19. sep 2009, 09:24 (CEST)), men jeg kan ikke se nogen {{slet}}. Så inden nogen trykker forkert bedes du bekræfte, at siden skal slettes. --|EPO| 2. dec 2006 kl. 16:45 (CET)
Efter en enkel fiks af skabelonen Skabelon:Månedens dage kort (Dag) virker hele skabelon strukturen igen og jeg ser derfor ingen ide i at slette den. - VicVal 3. feb 2007 kl. 21:36 (CET)

Tidslinier[rediger kildetekst]

Hej Victor!

Jeg kan se at du arbejder med Skabelon:Carlsberg tidlinie. Givet navnet, lyder det som om du skulle tage et kig på dokumentationen til EasyTimeline, der formentlig kan en hel del af det du selv er ved at lave. -- Bruger:Wegge 1. dec 2009, 12:18 (CET)

Hej Anders, tak for godt input! Umiddelbart søger jeg at skabe et koncept hvor jeg selektivt kan indkludere elementer af tidslinien på forskellige artikler. Jeg ved ikke om dette kan løses med EasyTimeline, men det skal selvfølgelig undersøges. Jeg er ved at være færdig for i dag og har tænkt mig at poste på brønden for at samle flere input, så lad os fortsætte dialogen derovre (om et øjeblik når jeg har skrevet) :-) --VicVal 1. dec 2009, 12:23 (CET)

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej Victor. Jeg går ud fra, at du er klar over, at J.C. Jacobsen, som du har foreslået som UA til uge 35, vil udløbe i denne uge. Formelt set har du ikke stemt på artiklen, men blot foreslået den. Jeg har tidligere fået på hatten for at sætte lighedstegn mellem de to ting, så derfor vil jeg lige sikre mig, at du stemmer for den (da jeg sandsynligvis vil være den, der gør resultatet op på søndag).

Noget andet er så, at det ikke ser ud til, at den vil kunne blive valgt; der er flere andre artikler med nogle flere stemmer, men en markering er vel også ok. Mvh. Arne (Amjaabc) 29. jul 2011, 18:11 (CEST)

Arbejdernes Byggeforening[rediger kildetekst]

Forresten, siden du har jubilæumsskriftet, har du da mulighed for at skrive de nævnte oplysninger om foreningens arkitekter ind i artiklen, gerne med referencer? Måske kan du også vurdere, om Leffland-Larsen fortjener sin egen artikel? Mvh. --KLN 16. okt 2011, 00:34 (CEST)

Gerne! - Det bliver indenfor de næste par dage --VicVal 16. okt 2011, 10:55 (CEST)
Så er der indsat tabeller med arkitekter og formænd for repræsentantskabet. Ser ikke ud til at formændene er i navigationsbaren, så der kan vi tilføje yderligere. Jeg har taget den første Frederik Møller, som også manglede et opslag. --VicVal 16. okt 2011, 12:32 (CEST)

Patruljant[rediger kildetekst]

Du har nu fået tildelt patruljantflaget. Velkommen til, og god arbejdslyst. Hygge, --Medic (Lindblad) 8. jan 2012, 11:24 (CET)

Goddag, vil også lige ønske tillykke :-) Der er rigeligt med arbejde at tage fat på, så skulle du få lyst, kunne du lige kigge forbi denne her. Men kun hvis du vil. Nå, men også god arbejdslyst herfra. :-) Med venlig hilsen --Altaïr (tidligere Greasysweet) 8. jan 2012, 16:49 (CET) -
Ser ud til at der er nok at tage fat på. Har fået prøvet det af og kan se at der er nogle superlette og nogle som kræver mere hovedbrud. Fik også overset en copyvio :-( -- Men Knud Winckelmann fandt den heldigvis :-)
Hvis jeg får lavet noget ged, så må i lige sige til --VicVal 8. jan 2012, 21:07 (CET)

Universitetsparken[rediger kildetekst]

Hej VicVal

Nu har jeg uploaded en stribe billeder fra Universitetsparken, sådan som du i sin tid bad om på min brugerdiskussionsside. Foreløbig er de allesammen placeret i commons:Category:Universitetsparken, Copenhagen, men forhåbenligt kan du selv hjælpe med yderligere kategorisering. Det er i forvejen svært at holde styr på alle navnene, og jeg har ikke nærmere kendskab til Københavns Universitets struktur. Og ja, der er sikkert også bygninger imellem, der slet ikke hører til universitetet, men som er taget med for nemheds skyld alligevel.

Enkelte bygninger er udeladt, da billederne ikke blev tilfredsstillende, bla.a. Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek, og det er sikkert et par andre, som jeg har overset. Men foreløbig er der da en del at gå i gang med. --Dannebrog Spy (diskussion) 26. sep 2012, 23:44 (CEST)

Hej Dannebrog Spy, tak for dine billeder fra Universitetsparken. Nu har jeg en oplagt mulighed for at komme videre med mine artikler om området, få dem illustreret og publiceret. De nuværende udkast ligger på siden Bruger:VicVal/Nye_små, fra teksten Universitetsparken og siden ned. --VicVal (diskussion) 30. sep 2012, 11:26 (CEST)

Hej VicVal, sidste torsdag jeg skrev en tekst om Levi Sherwood. Jeg har prøvet mit bedste for at forbedre teksten. Desværre, min dansk er ikke så god. Therefore I kindly asked Toxophilus for help, who had added a tag to the article before, to correct possibly remaining mistakes. Unfortunately, he seems to have misunderstood my intentions that I now explained to him more in detail. I am not a regular Danish-speaker, my knowledge of the language is limited, nevertheless, I tried to help Danish Wikipedia with writing an article about a great sportsman who's known world-wide. What has happened meanwhile, however, is that someone has deleted my article! I can't believe it. The article was almost complete. And furthermore, I did not receive any notification neither about the deletion of the article nor about the reasons for this drastic measure. Dear VicVal, as you so kindly welcomed me, what I appreciate very much, I now ask you for support. What can be done about all this? I believe there should be a friendlier option still. Thank you so much for your attention and for your aid in advance! Best wishes, --Tremonist (diskussion) 20. maj 2014, 15:11 (CEST)[svar]

Kunne du hjælpe mig? Jeg regner med Deres solidaritet. Mange tak! --Tremonist (diskussion) 23. maj 2014, 15:27 (CEST)[svar]

Jernbaneterrænet i Vigerslev[rediger kildetekst]

Hej VicVal! Jeg har set din artikel Jernbaneterrænet på Vesterbro og så tænkte jeg på om du skulle have lyst til at lave en tilsvarende om Jernbaneterrænet i Vigerslev. Det tænker jeg på, fordi jeg har redigeret lidt i Ny Ellebjerg Station, som vel til dels ligger indenfor Vigerslev Station? Så da du virker til at have styr på det tekniske, var det en ide til noget, du kan kaste dig over, hvis du har lyst. --Madglad (diskussion) 5. aug 2016, 15:21 (CEST)

Arkitektur i Danmark[rediger kildetekst]

Måske ved du noget om industribygninger der skal med i Arkitektur i Danmark? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. mar 2017, 18:21 (CET)