Diskussion:E-Boks

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Usaglig kritik[rediger kildetekst]

Det kritiske blogindlæg indeholder en række faktuelle fejl:

  1. "Ikke muligt at bruge ét login" - Det er faktuelt forkert, at afsendere fuldstændig vilkårligt kan kræve en bestemt type login. Den finansielle sektor kræver, at man anvender Net-ID for at tilmelde / læse bankdokumenter. Derfor kan man anvende ét login, sålænge det er Net-ID, man vælger.
  2. "Ingen automatisk overflytning af dokumenter til en bestemt mappe" - Forkert, jvf. Autoarkivering i e-Boks
  3. "Ingen hotline" - Forkert, jvf. e-Boks Support

Er det mest passende at inkludere en diskussion af det kritiske blogindlægs rimelighed, som bliver 5 gange så lang som den egentlige artikel, eller er det mest passende at fjerne listen fra artiklen, der nemt kan misfortolkes som fakta, og i stedet bibeholde en henvisning samt kortere beskrivelse af kritikken? --Ruwne 31. maj 2007, 19:42 (CEST)[svar]

Afsnit bør opdateres[rediger kildetekst]

Der omtales noget, der vil ske, og som nu er sket.

"I maj 2009 valgte Økonomistyrelsen e-Boks til at udvikle og drive en fællesoffentlig digital post løsning, der tillader alle myndigheder at kommunikere med borgere og virksomheder gennem én kanal. Offentlige myndigheder og institutioner ophører i løbet af det kommende år at sende papirbreve, da al skriftlig kommunikation herefter skal ske digitalt. Folketinget vedtog i juni 2012 Lov om offentlig digital post, der gør det obligatorisk for borgere og virksomheder at kunne modtage post fra offentlige myndigheder digitalt. Overgangen til digital post bliver den 1. november 2013 for alle virksomheder i Danmark, og for borgerne kommer overgangen til at ske den 1. november 2014."

Navnlig er udtrykket "i løbet af det kommende år" ikke umiddelbart klart. (Skrev 77.66.3.87 (diskussion • bidrag) 29. aug 2017, 15:00. Husk at signere dine indlæg.)

Firma og produkt og sammenblanding[rediger kildetekst]

'E-boks' betegner både et firma og et produkt. Artikler handler stort set kun om produktet. Produktet er en eller anden form staseje gennem monopolisering. Dette må fremgå klarere af artiklen. Artiklen må afsnitsinddeles så denne opdeling er klar, eller måske vil det være bedst at firmaet helt udskilles, da artiklen stort set kun omhandler produktet, og pga. den aktuelle situation med omstruktureringer.

Under alle omstændigheder giver artiklen et uklart billede af forholdene mellem, firmaet, staten, produktet, det kommende ejerskrifte, borger.dk og i øvrigt borgernes stilling. Seneste redigering af Kinamand fjerner jeg derfor, da det tilfører yderligere sammenblanding. --Madglad (diskussion) 15. aug 2020, 00:11 (CEST)

Min redigering skriver faktisk at der både er tale om et produkt og et firma og at en del af det overgår til et andet firma. Kinamand (diskussion) 17. aug 2020, 09:47 (CEST)