Diskussion:Frøslevlejren

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Vi har nu fået artikler om Padborglejren og Fårhuslejren, som handler om samme lejr, men på forskellige tidspunkter. Det virker måske en smule overdrevet på mig, men det kan jo være, at der kan anføres gode grunde til ikke at samle indholdet her. --Heelgrasper 19. sep 2006 kl. 17:58 (CEST)

Jeg hælder også ret meget til at de andre navne blot viderestiller til denne artikel. Med mindre lejren under de pågældende navne har haft helt særlig betydning bør der ikke være seperate artikler. --|EPO| 19. sep 2006 kl. 18:00 (CEST)

Jeg har oprettet Fårhuslejren og Padborglejren som alternativ til Frøslevlejren.
Det er helt fint, hvis der sker en sammenkædning, så man havner på Frøslevlejren, siden indeholder alle informationer om navneændringerne gennem tiderne.
Men det må være et krav, at hovedsiden indeholder de nødvendige oplysninger.
Frøslevlejren, er måske det mest kendte navn for tiden, hvad med fremtiden ? Det man også kunne have brug for, er forskellige stavemåder.
Frøslevlejren kunne jo også staves Frøslev-lejren, Frøslev lejren, o.s.v.
Men ellers tak for det frivillige arbejde, som mange har påtaget sig. Jeg ved det koster tid.
Med venlig hilsen fra en almindelig bruger. Aksel Ludvigsen

Jeg har nu forsøgt at indarbejde materialet og organisere artiklen lidt. Mht. fejlstavninger af lejrens navn, så kan vi da godt oprette artiklerne, hvis behovet opstår. De to andre artikler er lavet til omdirigeringer hertil. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. sep 2006 kl. 16:07 (CEST)