Diskussion:Grækenland

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Som man kan læse i afsnittet om økonomi, er skibsfarten IKKE landets vigtigste økonomiske område, og jeg har derfor tilladt mig at slette dette.--Foto 14. maj 2007 kl. 11:35 (CEST)

Helt fint - også at du forklarer hvorfor hér. Du kunne dog også med fordel have bruge bekrivelsesfeltet under redigeringsvinduet til at begrunde sletningen. Det er generelt en god ide at beskrive sine ændringer, og specielt når man sletter noget der ikke helt åbenlyst er forkert. Med en begrundelse i beskrivelsesfeltet bliver ændringen ikke mistænkt for at være simpelt hærværk. --JGC 14. maj 2007 kl. 11:40 (CEST)

Sorry, jeg har nu gjort dette og var ikke klar over brugen af beskrivelsesfeltet. Ingen må føle sig stødt, da der ikke er lavet grundlæggende ændringer. Jeg har dog, som græker bosat i GR, tilladt mig at lave en redigering af hele artiklen mht små faktuelle fejl og enkelte meget subjektive udsagn jeg ikke synes passer til encyclopædiens form. Der er stadig nogle som jeg synes bør fjernes (nederst i artiklen: "for nogle år siden da jeg var...det var meget hyggeligt..."). Personen der skriver det er glad for GR og det er jeg gld for, men det passer, undskyld mig, dårligt som sprogbrug i en encycloædi. MVH --Foto 14. maj 2007 kl. 12:29 (CEST)

Ingen grund til at undskylde - det er kun godt at du tilretter artiklen, og mht. teknikaliteter som beskrivelsesfelt mv. er det noget man kan lære hen ad vejen. Du har bestemt ret mht. de personlige betragtninger - jeg har fjernet sidste del af det omtalte afsnit nu - du er meget velkommen til at fortsætte. --JGC 14. maj 2007 kl. 13:17 (CEST)

Det er en uskreven konvention at græske navne og stednavne skrives med "ou" når det på græsk skrives med "omikron ypsilon". Præsidentens navn skrives Papoulias.--Foto 21. jan 2008, 09:18 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

VIGNERON slettede Image:European_flag.svg: duplicate of [[:Image:Flag of the European Union.svg]];

-- CommonsTicker 24. aug 2007, 12:15 (CEST) BURDE DENNE EXTERNE HENVISNING FRA SIDEN:GRÆKENLAND IKKE SLETTES?!http://www.abirdseyeviewof.com/Greece.html

Jo - Nico 25. jan 2008, 07:24 (CET)

Uden overskrift (flyttet fra toppen)[rediger kildetekst]

Jeg har to problemer med artiklen: 1. I listen over Grækenlands største byer optræder byen Χαλκίδα Chalkida i den besynderlige form Chalcis, hvilket er en blanding af tysk (ch) og engelsk (c) transliteration af et ikke længere officielt navn (katharevousa-formen Χαλκίς Chalkis). På dansk er Chalkida eller Halkida den form vi normalt bruger. Men jeg kan ikke redigere tabellen (den er heller ikke særlig pæn). 2. Angivelser af regionernes areal i noget så lokalt som engelske kvadratmil virker på mig såre overflødigt. Er det ikke noget man kunne slette med fordel? --Hartmut Haberland (diskussion) 11. apr 2021, 12:56 (CEST)