Diskussion:Gulerod

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Den anførte kildehenvisning (RESTORATION OF WOODED MEADOWS – A COMPARATIVE ANALYSIS ALONG A CHRONOSEQUENCE ON ÖLAND kan ikke bruges som kilde til denne artikel. Kildens indhold og artiklens ordlyd har intet med hinanden at gøre. Derfor fjernes kildehenvisningen. Samtidig indsættes {{kilde}} flere steder i teksten for at anmode om en eller flere kilder til tekstens påstande.--Sten Porse 7. jan 2009, 20:01 (CET)

Jeg har nu erstattet skabelon:kilde med {{kilde mangler}}. --Palnatoke 13. mar 2010, 00:23 (CET)

"Moderne" gulerodkage[rediger kildetekst]

Er der nogen der kan forklare hvad der er forskel på den "moderne gulerodskage" og en, formoder jeg, traditionel gulerodskage. Jeg indrømmer med det samme at jeg aldrig har set eller hørt om nogen alternative former for gulerodskage. Et billede ville være rart, hvis der er nogen der har et. (Skrev 212.130.79.38 (diskussion) 15. nov 2016, 10:58‎. Husk at signére dine indlæg.)