Diskussion:Heavy metal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Heavy metal er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Heavy metal har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 38, 2007.

 

Huskeliste for Heavy metal: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.

Jeg spekulerede på, om man ikke burde samle alle artikler om heavy metal og beslægtede genrer under et. En encyklopædi bør være et værk med dybtegående artikler, som behandler alle aspekter af et emne. Situationen er lige nu, at der findes nogle håndfulde ganske korte artikler om diverse metal-genrer, hvilket ikke er særlig encyklopædisk. Jeg foreslår derfor, at alle metal-subgenrer samles i artiklen heavy metal. Heavy metal er et relativt smalt emne, så i stedet for en masse overfladiske artikler, bør man have det hele samlet et sted. Skulle artiklen vokse sig for stor, kan man overveje at opdele den i mindre artikler. --Badeklovn 16. nov 2006 kl. 10:21 (CET)

Ingen som vil kommentere mit forslag?--Badeklovn 23. nov 2006 kl. 12:00 (CET)

Hvis det skal gøres, bør du nok være forsigtig, så artiklen ikke bare udvikler sig til en stor liste over genrer - personligt synes jeg dog bedre om at de er delt op - dog skal niche-genrer nok ind under større emner (se f.eks hvordan det gøres på en:Doom metal.) --Lhademmor 23. nov 2006 kl. 12:26 (CET)
Det kan jeg godt se, men som det er nu, er det jo nærmest bare en liste af genrer, som er brudt op i mindre bidder (artikler). Jeg synes ikke, opdelingen giver god mening, før de enkelte underafsnit (dvs. genrer) er så omfattende, at de kan "stå selv."--Badeklovn 24. nov 2006 kl. 00:28 (CET)

"Tungrock"?[rediger kildetekst]

Jeg har aldrig hørt om tungrock på dansk. Det findes derimod på norsk. Søger man på "tungrock", kan man ganske vist finde en række danske sider, men er der ikke tale om en eller anden undergenre som ikke er lige så heavy som heavy metal? I så fald er det ikke et synonym, men en underkategori. --Casper 21. sep 2007, 01:48 (CEST)

enig. 84.238.8.195 22. sep 2007, 14:37 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Para slettede Image:MDB2007Lineup.jpg: Insufficient permission, OTRS ID 870653;

-- CommonsTicker 22. sep 2007, 20:17 (CEST)

Fejl og mangler[rediger kildetekst]

En del af de historiske afsnit er rodede, med mange gentagelser; desuden er der ikke opdateret med nye bands efter 2007. God artikel?? Mærkelig betegnelse for denne omgang skidt og kanel.Ramloser 23. sep 2011, 20:21 (CEST)