Diskussion:Henrik Hertz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Betydning?[rediger kildetekst]

I følgende klip er nogle forkortelser jeg ikke kan klare - hvad betyder de (fremhævet med fed)?

"Efter hjemkomsten begyndte Hertz på ny, som i sin førdramatiske periode, at ”stemme de gyldne strænge lyrisk, at synge og at glemme, han en gang var satyrisk”. Adskillige af hans fineste og lødigste poesier stamme fra de nærmest følgende år: Prologen Kjærligheds Veje i Nytårsgaven af samme navn (1836), 13 til Bords og Fjerboldspillet i samme samling; spredte i Holsts Nytårsgaver fra danske Digtere, i Flyvende Posts Supplementsblade, Portefeuillen o. a. St. Digte som Silkeormen..." --Villy Fink Isaksen 30. aug 2008, 08:54 (CEST)

gætter på "og andre steder". --Villy Fink Isaksen 30. aug 2008, 12:01 (CEST)
Ja, se "o. a. St" site:runeberg.org og http://runeberg.org/salmonsen/2/26/1127.html
-- Mvh PHansen 31. aug 2008, 12:53 (CEST)
Mange tak - især for sidste link - dejligt. --Villy Fink Isaksen 31. aug 2008, 12:58 (CEST)