Diskussion:Humlegaarden (klinik)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Muligt misbrug af navn[rediger kildetekst]

En bruger, der angiver sig selv som datter af den tidligere ejer, skriver: "Derfor er det med stor sorg og vrede, at jeg har erfaret, at efter min far er gået bort, er der nogle skrupelløse svindlere, som misbruger min fars navn, foto og tidligere firma "Humlegaarden" samt hans tidligere hjemmesider www.humlegaarden.com og www.humlegaarden.dk til at franarre store summer af penge fra dødeligt syge mennesker." Dels her på Wikipedia [1], dels på Facebook og dels på en hjemmeside [2]. Umiddelbart virker det troværdigt. Det er dog forholdsvise stærke anklager brugeren kommer med så det ville være godt med uafhængige kilder på dette aspekt, omend ingen navne bliver nævnt. Der har været redigeret frem og tilbage i forbindelse med disse anklager. Jeg har forsøgt et "diplomatisk" afsnit, som dog stadig er noget anklagende. Skal vi ændre det yderligere? Skal vi slette det da vi ingen uafhængige kilder har? Kan vi finde kilder? — Fnielsen (diskussion) 29. jul 2016, 13:14 (CEST)

Det nærmeste jeg kan komme er en historie fra 2015, som dog ikke (nødvendigvis) har forbindelse til datterens anklage: Udskældt læge solgte alternativ medicin til kræftpatienter. — Fnielsen (diskussion) 29. jul 2016, 13:16 (CEST)