Diskussion:Hvidovre Idrætsforening

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Hvidovre Idrætsforening

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Jeg foreslår, at vi flytter Hvidovre Idrætsforening til Hvidovre IF pga.

Urelevant?:

 Flyt Den skal selvfølgelig flyttes. "Ingen" omtale den som Hvidovre. Jeg kopierer ind hvad jeg skrev på et andet forslag:

"Artiklen skal vel først og fremmest ligge hvor flest vil forvente at finde den. [...] de fodboldklubber jeg kender til, der hedder noget med IF eller anden forkortelse vil nærmest aldrig blive omtalt med det lange navn. Bare af de nuværende 12 klubber i Superligaen er der 4 FC'er, 3 IF'er, 3 FC'er og en enkelt FF. Omtalen med det korte navn er langt større end med [xx] "idrætsforening", "Football Club" yy eller zz "Fodsports Forening". Desværre har vi dog valgt at Viborg FF og Hvidovre IF skal ligge med de lange navn. Der er hhv ca. 2,5 og 2,1 mio. hits på Hvidovre IF/Viborg FF og 35.000/14.900 hits på google på Viborg Fodsports Forening/Hvidovre Idrætsforening, så det er efter min mening en fejlplacering. Der bør oprettes flytteforslag for de to klubber." ---Santac (diskussion) 5. maj 2024, 17:36 (CEST)[svar]