Diskussion:Indre By (København)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Gamle rodede indlæg[rediger kildetekst]

Konsekvens ønskes: "Indre By" eller "Indre by"? --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 15:28 (CEST)

Bastionerne ligger i bydelen Christianshavn. (Skrev Jesper Haagensen (diskussion • bidrag) 9. februar 2007 14.33. Husk at signere dine indlæg.)

Det ville være rart at få tilføjet arealet af indre by i kvadratkilometer (ikke arkaiske hektar...). --217.157.183.247 20. apr 2009, 22:18 (CEST)

Hvad handler artiklen om?[rediger kildetekst]

Man fristes til at sætte {{QA-intro}} på artiklen.

  1. Er der tale om Indre By, betragtet som administrativ inddeling? Artiklens indhold tyder på det. Der er 122 artikler, der henviser til denne artikel. Det er tvivlsomt om alle disse artikler har til hensigt at henvise til en artikel om Københavns Kommunes administrative inddeling, hvilket der så bør gøres noget ved.
  2. Er der tale om Indre By, betragtet som stednavnet bruges i daglig tale? Så indgår Christianshavn ikke. Og man skal på Sjællandssiden forsøge at afklare hvad der dækkes af begrebet, der er nok lidt uklarhed langs grænserne. Artiklen bør så forholde sig til bydelens historie og beskrive dens nutidige kultur, erhverv mv.

Jeg synes at det vil være rimeligt at sige, at artiklen handler om 2), da det mange henvisninger tyder på det. Det ville også være absurd, hvis man forestillede sig at man pludseligt påstod at Christiania ligger i Indre By, bare fordi man har ændret en administrativ inddeling, der interesserer de færreste. Ligger Refshaleøen i Indre By, forstået i daglig tale? Ligger "Metropolzonen" i den administrative inddeling? Ingen kilder. Sognelisten tyder på at Chistianshavn ikke ligger i Indre By, hvilket vel er en forglemmelse fra ændringen af bydelsinddelingen. Alt i alt bør artiklen vel deles op i to, en om Indre By, og en om den administrative inddeling. Eller hvad skal der gøres? --Madglad (diskussion) 18. okt 2016, 03:29 (CEST)