Diskussion:Jay-Jay Okocha

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tyrkiet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyrkiet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tyrkietrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har oprettet denne artikel, da jeg mener at han har haft en stor betydning for afrikans fodbold, og dennes stigende udbredelse i verden. Dog mangler der stadig et billed, jeg håber at der er en der kan finde det rette billed. Så nu har jeg oprettet bruger og lagt billed ind. (Skrev 87.59.117.220 (diskussion • bidrag) (3. maj 2008, 22:36). Husk at signere dine indlæg.)

Så kan du vel også skrive en artikel om Roger Milla, der vel var den første store afrikanske fodboldstjerne ...  :-) --Pugilist 3. maj 2008, 23:08 (CEST)[svar]

Uklarhed om karrierestop[rediger kildetekst]

I artiklen er der for nyligt tilføjet noget om, at han tilbyder at fortsætte, hvis træneren er interesseret. Det fortsætter med: "Det ønskede træneren dog, så nu ventes det at han indstiller sin imponerende karriere."

Det giver så vidt jeg kan se ikke mening. Mangler der simpelt hen et "ikke" efter "dog"? Eller er der en anden forklaring? --Arne (Amjaabc) 6. jun 2008, 13:18 (CEST)

Jeg har opdateret siden. En eller anden har tilsydenladende ændret en del af de ting jeg havde skrevet originalt, men tingene skal være på plads nu. --87.59.117.9 28. jul 2008, 16:30 (CEST)