Diskussion:Jesper Laustrup Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det vil være godt, hvis artiklen kunne udvides og forbedres. Hans firma hedder KasiGroup, men er Kasi virkelig hans mellemnavn? Og har han virkelig været prof i Man-U? Det må der nok kilde til. --Arne (Amjaabc) 10. jan 2010, 00:16 (CET)

Ifølge flere medier i går er den god nok med mellemnavnet, men jeg deler sådan set din undren - ikke mindst over den påståede karriere i Manchester! --Brandsen 10. jan 2010, 00:38 (CET)
"Kasi-Jesper"/"Kasi-Jesper Nielsen"/Jesper "Kasi" Nielsen lader til at være et kaldenavn påduttet af nyhedsmedierne grundet ejerskabet af smykkeforetagendet KasiGroup. Det fulde navn skulle angiveligt være Jesper Laustrup Nielsen jævnfør denne kilde og mange andre, hvilket bør være artiklens navn (eller blot Jesper Nielsen). Websiden for familievirksomheden nævner på nuværende tidspunkt ikke, hvad der ligger til grund for valget af navnet "Kasi", men Afdeling for Navneforskning på Københavns Universitet har i hvert fald ingen danskere i deres undersøgelse (data fra 2005) med mellemnavnet "Kasi".
Manchester United F.C.-tiden er enten en joke eller et komplet udokumenteret karriereforløb. Han spillede håndbold (som playmaker) i ungdomsårene i den lokale klub Glostrup Håndbold (en af moderklubberne til AG Håndbold) Det højeste niveau han opnåede som spiller var Danmarksserien. — Froztbyte 10. jan 2010, 10:23 (CET)

Flyt indhold til KasiGroup-artikel[rediger kildetekst]

Bør Jesper Nielsens biografi ikke snarere inkluderes i et afsnit i en artikel om selve virksomheden KasiGroup? Det er jo KasiGroup, der er hovedsponsor og delvis ejer af AG Håndbold, snart AG København. Jesper Nielsen er mest kendt for min åbenmundethed og medejerskabet af KasiGroup, der står bag fodboldsponsoratet i Brøndby IF. KasiGroup, og ikke Jesper Nielsen direkte, er sponsorer for håndboldklubberne Rhein-Neckar Löwen, THW Kiel og Flensburg-Handewitt og som kåredes i 2004 som årets gazelle-vinder. Selvfølgelig står han som administrerende direktør og medejer af virksomheden, men det er vel igennem KasiGroup, tingene foregår. — Froztbyte 10. jan 2010, 10:23 (CET)

Jeg tror såmænd nok han er notabel til en biografisk artikel, men vil ikke gå videre med det - min måske lidt venstrehåndsagtige indsats var kun tænkt som et stykke førstehjælp til en næsten tom substub. Se også: Brugerdiskussion:Nico#Kasi-Jesper - Nico 10. jan 2010, 10:35 (CET)
Jeg mener, at dette er et tilfælde, hvor personen er (mindst) lige så betydningsfuld som firmaet. Jesper N tegner firmaet på en måde, som vi kender det fra Lars Larsen og JYSK, og jeg tror, at en stor del af de folk, der har hørt om ham, ikke aner et pluk om, hvad hans firma beskæftiger sig med (her holder sammenligningen med LL dog ikke). Derfor skal der i hvert fald også være en artikel om manden, men jeg er da enig i, at der også bør være en artikel om firmaet, og at de korrekte informationer om sponsoratet skal fremgå. --Arne (Amjaabc) 10. jan 2010, 14:07 (CET)