Diskussion:John Rawls

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Wikificering af opgave[rediger kildetekst]

Jeg har brugt en del tid på at wikificere en større opgave jeg skrev om John Rawls sidste år. Min filosofilærer havde ingen indvendinger til den (det var trods alt C-niveau), jeg fik 13 for den og skulle senere forsvare opgaven (også 13). På trods af denne flotte respons ("flex flex"), så kan jeg sagtens se mangler ved opgaven. Jeg håber derfor at folk vil hjælpe mig med at rette den til. Hele wikify-processen har også været en ret stor udfordring, da opgaven selvfølgelig er skrevet i en selvstændig stil med et tydeligt implicit jeg. Jeg har prøvet så godt jeg kan at tilpasse den, og har skrevet en del om, men jeg tror stadig der er en del mangler. Jeg har derfor nogle punkter som jeg vil bede jer om at holde øje med og evt. rette til hvis i støder på:

  • Et for tydeligt "jeg" i artiklen (stilmæssigt)
  • POV-problemer
  • Mine til tider lidt syrede allegorier og sammenligninger (Jeg synes selv at den pædagogiske effekt er god og har fået feedback om at de formidler stoffet på en måde så man forstår det, men jeg ved ikke om det hører hjemme på wikipedia?)
  • mangel på wiki-links (specielt termer)

Afsnittet "Baggrund for teorien" er indtil videre 1. del ud af 4-5 stykker fra min opgave. Jeg tænkte at jeg ville lægge dette ud foreløbigt, så jeg kunne få noget respons inden jeg "wikificerer" resten af opgaven. Jeg håber at i vil værdsætte den tid jeg har brugt på dette og ikke kaste jer frådende over min komplet forstyrrede form for situationsfornemmelse (i tilfælde af at hele artiklen er noget malplaceret bras/udu). Hvis i gør det, så beder jeg i det mindste om en smule venlighed :) Mvh Malte 27. aug 2006 kl. 00:29 (CEST)

Flytning af hoved- og underafsnit[rediger kildetekst]

Det går op for mig hvor omfattende den her artikel bliver hvis jeg smider alt mit materiale op, så jeg tænker at det ville klæ John Rawls hvis en del af hoved- og underafsnittene fik sine egne artikler. På denne måde ville artiklen også slippe for sine mange røde links. Jeg ser dog nødigt at der blot bliver klippet og klistret, da arrtiklen kan være i fare for at blive fragmenteret og uden en rød tråd (hvilket jeg personlgt synes den bør have til en hvis grad). Malte 27. aug 2006 kl. 12:02 (CEST)

Jeg har indtil videre slettet afsnit og vil strukturere dem i min sandkasse i henhold til ovenstående. Malte 27. aug 2006 kl. 16:11 (CEST) P.S. Er der overhovedet nogen der følger med eller er det her "notes-to-myself"? :)

Røde links[rediger kildetekst]

Jeg har på min brugerside lavet en projektside over artikler som jeg arbejder på. Underafsnittet om John Rawls har sin egen liste med subemner der skal oprettes og/el. skrives noget om. Den kan findes her. Jeg vil oprfordre alle der interesserer sig for filosofi og politisk teori til at hjælpe mig med at minimere de røde links - det ser pænere ud og gør kun godt i forhold til vores filosofi-afdeling! Malte 30. aug 2006 kl. 23:35 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Denniss satte slettemarkør NoncommercialImage:JohnRawls.jpg: {{noncommercial}}(diff);

-- CommonsTicker 24. sep 2006 kl. 16:15 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Raymond de slettede Image:JohnRawls.jpg: This file is under a license that does not allow unrestricted commercial use.;

-- CommonsTicker 26. sep 2006 kl. 12:12 (CEST)

Fjernet--Jan Friberg 26. sep 2006 kl. 12:16 (CEST)