Diskussion:Jomfru Fanny

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dansker eller slesviger?[rediger kildetekst]

Jeg synes, at det er meget anstrengt, for ikke at sige forkert, at kalde Jomfru Fanny for dansker. Derfor har jeg kreeret en ny kategori kaldet Personer fra Hertugdømmet Slesvig (slesvigere), som jeg efterhånden vil fylde op med en masse andre personer, som efter min mening ikke er korrekt kategoriseret i de nuværende kategorier. Inklusionskriteriet er, at man er født i Hertugdømmet Slesvig inden dette ophørte med at eksistere den 27. januar 1867, og har haft sin gerning i eller i forbindelse med hertugdømmet uanset nationalt tilhørsforhold. Calvin 11. jan 2012, 13:46 (CET)

Forskellige kategorier eksisterer allerede, se Kategori:Personer fra Sønderjylland og underkategorier. --KLN 11. jan 2012, 13:53 (CET)
OK, det accepterer jeg. Jeg havde ikke opdaget overkategorien Personer fra Sønderjylland. Calvin 11. jan 2012, 14:01 (CET)

Uægte barn af Christian 8. ?[rediger kildetekst]

På siden Christian 8. er hun nævnt som uægte barn med et link til denne artikel.