Diskussion:Juche

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
North Korea Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Nordkorea, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Nordkorea-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Små ændringer[rediger kildetekst]

Før stod der at den nordkoreanske ideologi, Juche var en kombination af nationalkonservatisme og kommunisme - men da konservatisme er lig med kapitalisme kan dette ikke passe, da kapitalisme, som alle vel nok ved, er en forbrydelse i Nordkorea. Og da der heller ingen kilder var for dette, har jeg valgt bare at skrive at Juche-ideologien er et nordkoreansk sidespor forbundet til kommunismen.

Derudover har jeg tilføjet Kommunisme-tabellen til artiklen, da dette også er gjort i den engelske version af Wikipedia og da Juche-ideologien blot er et nordkoreansk sidespor forbundet til Kommunismen. Anders 9. maj 2008, 13:34 (CEST)[svar]