Diskussion:Juridisk abort

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Redigering[rediger kildetekst]

Jeg tilbagestiller tilbagestillingen af mit bidrag. Helt enkelt af den grund, fordi min version havde kilder (det har denne version ikke) og forklarer mere uddybende problematikken. Desuden går jeg ind på mange flere ting, end den tidligere version.

Kort sagt er min redigering mere fyldestgørende og jeg har belæg (DR og en videnskabelig artikel) for det jeg skrev, medens den tidligere version var løst skrevet og havde en useriøs kilde (Information) som der ikke engang refereres til.

Gerne arbejd videre på det jeg har skrevet, men bare at slette alt er lidt underligt. --Momo Monitor (diskussion) 13. mar 2016, 02:54 (CET)

Der er ikke meget at arbejde med, når din tekst begynder med: "Juridisk abort artikuleres ud fra en intention om et ligestillingsperspektiv, hvor mændenes ret på at renoncere barnet efterstræbes. Hvis manden indenfor en henstand på tolv uger, skæringsdatoen for en kvindelig svangerskabsafbrydelse, giver afkald på fosteret, higes der efter at mænd ikke har nogle rettigheder eller pligter forbundet med føtusen." Det er så obskurt skrevet, at artiklen er bedre uden. --Palnatoke (diskussion) 13. mar 2016, 08:29 (CET)
Det er da ikke obskurt skrevet. Men ok, slet bare alt. Jeg skriver bare i den engelske Wikipedia - der er folk dog lidt mere kvalificerede ;-) sjovt at du sletter alt. Ikke bare ændrer lidt, men bare vælger at slette det hele. --Momo Monitor (diskussion) 14. mar 2016, 00:08 (CET)