Diskussion:Køge Bugt-banen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forbindelser til buslinier - relevant?[rediger kildetekst]

Er det relevant at have referencer til buslinier langs banen? De står i forvejen i stationsartiklerne og vi skal hellere ikke være en kopi af rejseplanen - det gør de bedre. --Steen Th 19. mar 2011, 11:42 (CET)

S-busserne blev nævnt i tabellen, da den blev indsat i sin tid. Jeg supplerede så med A-busserne, da jeg gav tabellen en overhaling her for nyligt. Men jeg kan godt se, at det nok bliver lidt voldsomt, så for min skyld kan vi godt nøjes med at nævne busterminaler, der hvor de findes. Movia ændrer jo alligevel også løbende på deres linier, så det kan også godt komme til at knibe med opdateringerne.
Men jeg spekulerede på, om Vesterport, Nørreport og Østerport ikke også burde stryges fra tabellen i samme omgang. De er jo ikke specielt knyttede til Køge Bugt-banen men er en del af Boulevardbanen (eller Nordbanen hvis man spørger Banedanmark). --Dannebrog Spy 25. mar 2011, 15:51 (CET)