Diskussion:Kappróður

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Færøsk navn[rediger kildetekst]

Arne, jeg tror ikke, det er rigtigt at denne artikel har et færøsk navn. Den må nok flyttes til kaproning (Færøerne) (eller noget bedre, hvis du eller andre kan finde på noget). --Sir48 (Thyge) 18. jul 2005 kl. 22:43 (CEST)

Tjek lige, at jeg ikke kom til at mangle noget, da der var redigeringskonflikt...--Sir48 (Thyge) 18. jul 2005 kl. 22:45 (CEST)
Øh, hvorfor? Der er en del artikler, som har engelske navne. Hvad er forskellen? --Troels Nybo 18. jul 2005 kl. 22:49 (CEST)
Som tysker blander jeg mig ikke sååå gerne ind den danske nomenklatura, men "kappróður" er dog signifikant for fans. F.eks. skrev der en færøsk ven sidste år til mig:
At about 4 o'clock your time, you can see the "kappróður" (Boatracing) 
via the web camera on Matrikulstovan.  The web cameras are on portal.fo upper left.  
Right now, Norrøna is in the harbour, and you can't see anything before she has levt again,
hopefully before the kappróður begins.  You can also hear the transmission from the 
kappróður on Útvarp Føroya (which by the way sends reports from the Ólavsøka all the time  
(also the choir singing at midnight tomorrow (1 o'clock your time).
Jeg mener, at det er dog sprogbrug blandt færingerne, når de skal beskrive deres nationalsport på engelsk. Arne List 18. jul 2005 kl. 23:42 (CEST)

Kan der ikke komme lidt om reglerne for færøsk kaproning?

Jeg kan se, at båden som har vundet mest, vandt også i 2004, men ikke pga. bedste tid alene!

- Claus Agerskov 11. jul 2007, 14:24 (CEST)