Diskussion:Karpaterne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Polens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Polen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Polen-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hej 93.160.220.106 , Du har indsat nogle henvisninger (?) i klammer (som denne [2]) i teksten, som ikke fører nogle steder hen; Hvis du vil lave en referrence eller fodnote kan man bruge koden <ref>notetekst ellere ekstern henvisning</ref>, og så placere {{Reflist}} nederst på siden, hvor noten/henvisningen så vil blive vist. -- vh. Nico 29. apr 2009, 11:39 (CEST)

Hej, i forbindelse med en tilføjelse jeg har lavet til artiklen har jeg valgt at fjerne disse "døde" henvisninger.--Honymand 16. jan 2010, 17:31 (CET)

Måske kan de indsatte henvisninger bruges (selv om de er lidt gamle).--Rmir2 16. jan 2010, 17:46 (CET)