Diskussion:Kemiske våben

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kategorierne skal fikses, samt måske nogle af de røde links. Oversat fra bokmål.--So9q 8. jun 2006 kl. 13:14 (CEST)

Udenlandske henvisninger[rediger kildetekst]

Der er i artiklen (mindst) et par udenlandske henvisninger, til den norske og den engelske Wikipedia. Det finder jeg lidt utraditionelt. Det kan til nød gå med den norske, men giver indtryk af, at vi har artikler, som vi ikke har. Ditlev Petersen (diskussion) 12. aug 2013, 21:42 (CEST)

Nu har jeg tilføjet en del gifte, som vi ikke har artikler om. Problemet med de udenlandske artikler findes stadig for de norske artiklers vedkommende. Selv om vi plejer kun at linke første gang en term tages i brug, har jeg beholdt link i den systematiske opsummering, hvor man vil lede efter den (tror jeg). Ditlev Petersen (diskussion) 17. aug 2013, 22:49 (CEST)

Hurtigt ude?[rediger kildetekst]

Jeg synes, det er vel hurtigt at hænge skylden for brug af kemiske våben på den syriske regering, al den stund det overhovedet ikke er afklaret, OM der har været brugt kemiske våben og i givet fald HVEM de ansvarlige er. Og var det nødvendigt at lave tilføjelsen anonymt? Ditlev Petersen (diskussion) 24. aug 2013, 21:24 (CEST)