Diskussion:Klokketårn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvis man kigger på henvisningerne til tårn er der en hel del, der nok burde henvise hertil i stedet, når vi nu har fået en særlig artikel om kirketårne. Personligt ville jeg nok i øvrigt have kaldt artiklen for kirketårn, for andre bygninger end en kirke kan have et klokketårn. Fx har det gamle rådhus i Ebeltoft et klokketårn og det samme har Århus Rådhus. --Heelgrasper 27. maj 2006 kl. 18:45 (CEST)

Vi har en omdirigeringsside, der hedder Kirketårn, og som omdirigerer til Kirke (bygning). Da Klokketårn handler om kirketårne, og vi har artiklen Beffroi om en type "verdslige" klokketårne, foreslår jeg sletning af #redirect [[Kirketårn]] og derefter flytning af Klokketårn til Kirketårn. --Brams 27. maj 2006 kl. 21:28 (CEST)