Diskussion:Ligning

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

" Michealis og menten har arbejdede deres ligningen ved hjælpe af matematisk radeskab og de har faktisk lavede et godt stykke arbejde, fordi deres ligningen af en af de mest brugte for enzym katalyserede reaktioner:" Findes der nogen underbyggelse for denne påstand? - Mark jensen 11. jun 2005 kl. 12:14 (CEST)

Jeg undrer mig over, hvad der overhovedet menes. Derudover er artikel 'Ligning' meget generel, og jeg forstår ikke hvorfor der skal henvises til bestemte (kemiske) reaktioner. --Anjoe (Anders) 11. jun 2005 kl. 12:19 (CEST)
Det minder lidt om den mærkelige sætning i Fosfolipid. Måske er det samme person? Ip-adresserne ligner ihvertfald hinanden. Og i begge tilfælde kan jeg ikke se relevansen.--Heelgrasper 11. jun 2005 kl. 12:46 (CEST)
Jeg tror der er tale om en der laver hærværk, men "dækker" det snedigt. - Mark jensen 11. jun 2005 kl. 13:17 (CEST)