Diskussion:Litra P

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er navnet med stort eller lille R? --JeppeSN 19. okt 2005 kl. 14:34 (CEST)

Meget sent svar men lige for en ordens skyld. Man skrev det med kapitæl, dvs. PR. Af praktiske årsager skrives der dog normalt med store bogstaver i stedet for kapitæl her på Wikipedia, her altså PR. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. nov 2013, 22:19 (CET)

For smalt?[rediger kildetekst]

Er det ikke lidt smalt at artiklen kun omhandler et enkelt lokomotiv, når der ikke findes en artikel om den generelle type? Burde artiklen ikke flyttes til Litra PR og omskrives til at omhandle typen generelt? Jeg vil gerne lægge lidt arbejde i artiklen hvis der er enighed omkring det. --Madseckert (diskussion) 16. nov 2013, 15:18 (CET)

Det lyder som en god ide. Alternativt kunne det behandles sammen med litra P, som lokomotiverne jo er ombygget fra. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. nov 2013, 22:19 (CET)
Den er jeg med på, det giver god mening, så skal vi ikke skrive næsten de samme ting to steder. Kan jeg bare flytte den og gå i krig eller? --Madseckert (diskussion) 17. nov 2013, 22:40 (CET)