Diskussion:London boroughs

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
London Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt London, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Londonrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag: Londons bydele

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Artiklen Londons bydele og tilhørende Kategori:Bydele i London indeholder London Boroughs og kan derfor egentlig ikke karakteriseres som bydele. Derfor foreslår jeg den flyttet. Det kunne være til Londons bydistrikter, Londons distrikter eller blot den engelske betegnelse London Boroughs. Præcist hvilken af de tre muligheder der er bedst, er jeg usikker på, men den nuværende benævnelse er forkert. --Patchfinder (diskussion) 26. dec 2013, 20:05 (CET)

  •  Flyt - Som argumenteret, så er Londons bydele ikke hensigtsmæssigt. Jeg hælder nok mest til at flytte til 'Londons distrikter', alternativt til 'Londons Boroughs', men der bør være redirects fra de forskellige muligheder. Pugilist (diskussion) 15. jan 2014, 23:10 (CET)
  •  Kommentar Jeg kan se at Kategori:Bydele i London er interwiki-linket med en:Category:Areas of London.. Londons bydele er linket med London Boroughs på flere wiki'er. Så der er tegn på, at den bør omdøbes. --Steen Th (diskussion) 4. feb 2014, 09:59 (CET)
 Kommentar Bemærk, at 'Boroughs i New York City' i dag er placeret i Kategori:Bydistrikter i New York City. New Yorks bydele er placeret i Kategori:Bydele i New York City efter denne flyttediskussion. Blot så vi får en nogenlunde konsistent praksis. Vi kan overveje om 'boroughs' skal være et "bydistrikt" eller blot et "distrikt", ligesom vi bør overveje, om det ikke vil give mere mening at benytte det engelske/amerikanske begreb 'borough', når der ikke findes et dansk udtryk, der præcist dækker, hvad det er. Pugilist (diskussion) 5. feb 2014, 08:27 (CET)
 Kommentar Enig med Pugilist. Jeg vil dog gerne tilføje at 'borough' også kan have flere forskellige betydninger fx er Alaskas boroughs nærmest en slags regioner, mens andre boruoghs mest minder om distrikter. Bydistrikt er direkte afledt af distrikt og henleder blot til, at der er tale om et distrikt i en by og dermed modsat et landdistrikt. Jeg er stadig i tvivl om, hvad jeg synes er mest hensigtsmæssigt. --Patchfinder (diskussion) 6. feb 2014, 00:10 (CET)
  •  Flyt til London Boroughs - Jeg er nået frem til at de vise sten ikke findes i denne problematik. Frem for at lave en upræcis oversættelse, må det være mest korrekt at navngive det, det som det nu engang kaldes og er. Vedtages flytteforslaget må det også gælde for New York City, da disse også er boroughs. --Patchfinder (diskussion) 29. jun 2014, 17:36 (CEST)
Konklusion:
Flyttet til London boroughs (engelsk staveform), da der synes at være mest stemning for dette.