Diskussion:Mawlid

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Islam Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Islam, et forsøg på at koordinere oprettelsen af islam-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flyttet fra artikel (af Nico (diskussion) 26. dec 2014, 22:57 (CET)):

Mawlid er ikke en del af den muslimske tro, der er noget som er opfundet fra shia-muslimer, det er noget muslimer ikke skal fejre. Profeten Muhammed sagde aldrig at muslimer skulle fejre hans fødselsdag. Det er ikke Sunnah fra profeten Muhammed, Mawlid er en opfindelse fra nogle som ikke er muslimer, og Mawlid er ikke en belønningsværdig handling. Hvis man vil ære profeten Muhammad så skal man følge hans livstil og udfører de bønner han gjorde og ikke fejre en fødelsdag som Muhammad ikke engang selv fejrede. (Skrev 62.61.128.137 (diskussion • bidrag) 15. dec 2014, 18:55‎ . Husk at signere dine indlæg.)

slut flytning.