Diskussion:Maximilian Kolbe

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.



Jeg formoder, at dette (billedet slettet) er Maximilian Kolbe. Da billedet imidlertid ikke er kategoriseret og ikke er nærmere beskrevet, og jeg heller ikke kan finde det på linket fra "Source", er der kun det polske billednavn at holde sig til - og jeg forstår ikke polsk. Er der én, der kan oversætte billednavnet, så det kan opklares? --Brams 5. aug 2006 kl. 15:39 (CEST)

Jeg ved ikke hvordan man ændrer selve navnet på billedfilen, men min oversættelse er: Mindesmærke foran Maximilian Maria Kolbes Kirke. Derfor er det ikke nødvendigvis Maximilian Kolbe, som statuen forestiller. Er det ikke Vatikanets våbenskjold man ser under statuen? Muligvis er statuen til minde om Pave Johannes Paul 2.s besøg til kirken? Jeg fandt denne side som har billeder af Maximilian Kolbe, muligvis kan du bruge dem i stedet: [1]. --Mfrosz 6. aug 2006 kl. 15:25 (CEST)

Tak! Jeg har indsat hjemmesiden i artiklen som ekstern henvisning. Det går nok ikke at hente billeder derfra og indsætte dem i artiklen, da der er copyright på siden. --Brams 6. aug 2006 kl. 20:27 (CEST)