Diskussion:Menneskesyn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Jeg satte QA på denne artikel, da den ikke bringer nogen egentlig definition af, hvad et menneskesyn er og kommer med nogle påstande, der måske ikke rammer helt plet. Ikke alle vil måske være enige i, at det danske samfund bygger på et bestemt menneskesyn eller hvad dette i så fald går ud på. --Heelgrasper 13. jan 2006 kl. 22:29 (CET)

Skidtet var sq copyvio fra http://www.dch.dk/beret/beret2004/doc2.html, vi må håbe der kommer en anden og skriver noget brugbart. --Morten LJ 24. jun 2007, 12:58 (CEST)
Jeg oprettede en ny artikel efter Morten LJ fandt ud af at artiklen var kopieret. En smule er taget fra den gamle. Forhåbentligt vil denne nye artikel opfordre nogle til at videreskrive på den. Emnet er enormt, og min udgave er ikke ligefrem fyldestgørende. --mgarde 24. jun 2007, 13:07 (CEST)