Diskussion:Nærum

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Nærum er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Nærum har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 12, 2020.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til ugens artikel Vedtaget
Nomineret til lovende artikel Vedtaget
Huskeliste for Nærum: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

"det gamle bordelområde" - hvis det er alvorligt ment, må det nærmere forklares. -- Sebastjan 20. juni 2007 kl. 13:30

- - - - - - -

"Nærum Gymnasium der blev bygget på det gamle bordelområde med gamle gadenavne som Benbrækkerstræde, skaber liv i forstaden og har medført kommunale initiativer som f.eks. en tiltrængt byfornyelse."

- Jeg er enig i, at der er kommet mere liv i bydelen, men vil ikke beskrive det som om alt fornyelse udstråler fra gymnasiet. Renoveringen af Nærum Hovedgade kunne kommunalbestyrelsen nok finde ud af at gennemføre alligevel. Foreslår følgende omskrivning:

"Nærum Gymnasium har sammen med kommunale initiativer som f.eks. en tiltrængt byfornyelse skabt liv i forstaden."

Det tidligere bordelområde bør beskrives i en sætning eller afsnit for sig selv. Der er et for stort spænd mellem hovedsætningens og bisætningens enme. --Niels Orbesen 6. apr 2008, 13:57 (CEST)

- - - - - - -

"Hovedgaden har et udvalg af butikker (blandt andet 3 pizzariaer), ligesom der er gode indkøbsmuligheder på Nærumvænge Torv." Dette er en tendiøs formulering. Jeg foreslår den nye formulering "Hovedgaden har et udvalg af butikker (blandt andet 3 pizzariaer) og på Nærumvænge Torv er der også et bredt udvalg af daglivarerforretninger" Toxophilus 01/04-09

Det er en god omformulering. Den kan godt lyde lidt som om den gamle er taget fra kommunens "Velkommen til Nærum" brochure (hvis en sådan findes). Et lille tip: Generelt set kan du sagtens foretage ændringer af denne størrelsesorden (mht til sætningen og artiklens vigtighed) uden at diskutere dem først, bare husk at udfylde "Beskrivelses"-feltet. --Saddhiyama 1. apr 2009, 10:51 (CEST)