Diskussion:Neoplatonisme i middelalderen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor ikke lade denne artikel indgå som en del af en generel artikel Neoplatonisme (Nyplatonisme ?)
Se fx den tyske der snildt kan arbejde med en sådan opdeling.
Det har den fordel at man undgår artikler som Neoplatonisme i 1600-tallet, Neoplatonisme i 1700-tallet, osv; for ikke at tale om besværet med links til de andre sprog, som så skal foregå under Eksterne henvisninger. -- PHansen 3. jul 2006 kl. 19:17 (CEST)

Nu findes der ikke en dansk artikel om neoplatonisme (hvilket er en stor mangel) og et afsnit om NP i middelalderen vil selvfølgeligt høre hjemme her. Men NP spillede en mget stor rolle i middelalderens filosofi så en selvstændig artikel, som beskriver dette uddybende er efter min mening nødvendig. --Ktp72 15. nov 2006 kl. 13:54 (CET)
OK, du er vel også i øjeblikket den eneste der arbejder i nærheden af dette område, så det er vel blot at skrive de artikler, du finder nødvendige. Jeg er siden blevet opmærksom på mekanismen med "Flertydig", så det jeg så som et problem eller vel blot som en besværlighed, løses måske let på den måde. -- Mvh PHansen 15. nov 2006 kl. 14:49 (CET)
Jeg kan jo ikke overkomme alt ;-) - men blev alligevel provokeret til at starte en artikel om Neoplatonisme --Ktp72 15. nov 2006 kl. 15:13 (CET)