Diskussion:Niels Hausgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I artiklen benævnes Niels Hausgaard som "mere eller mindre venstreorienteret". Den slags subjektive skældsord, der afspejler forfatterens egen politiske holdning, hører vist ikke hjemme i wikipedia.dk?
--Harlekin96 2. nov 2009, 15:55 (CET)

Nej, hans satire beskrives som "mere eller mindre venstreorienteret". Men hvad mener du deraf at kunne uddrage om Bruger:87.51.194.109? --Palnatoke 2. nov 2009, 16:08 (CET)
Ordet venstreorienteret er værdiladet og opfattes i nogle kredse som en nedladende og negativ karakteristik.

Det fremgår af ordvalget tydeligt, at vedkommende skribent selv hører til på den modsatte politiske fløj.
--Harlekin96 4. nov 2009, 04:47 (CET)

Du er vist den første, der er nået frem til den tolkning. Ordvalget har været med fra artiklens begyndelse, og det afspejler udmærket, at en del af Hausgaards satire har en politisk vinkling (og at denne vinkling primært ligger i den venstre halvdel af en traditionel politisk højre-venstre-skala), mens der også er elementer af mere diffus karakter. --Palnatoke 4. nov 2009, 06:24 (CET)

Er Hausgaard kommunist?[rediger kildetekst]

Jeg synes det er lidt misvisende at "stemple" entertaineren som "kommunist" i underkategorien. Det er muligt at han i sine yngre dage har været medlem af partiet, men er der nogen som helst kilde på at han er det i dag? Mener at have læst at han kalder sig selv partimæssigt "apolitisk", selvom han har sympati med venstrefløjens synspunkter. -93.160.114.90 30. maj 2012, 11:16 (CEST)[svar]

Hvis du ser på Kategori:Kommunister fra Danmark og dens underkategorier, vil du se at hovedlinjen er at folk er i disse kategorier, også når de på et tidspunkt er holdt op med at være kommunister. Det bør naturligvis fremgå af kategoribeskrivelsen, som p.t. er tom, men hvis du ønsker at ændre på det, er Kategoridiskussion:Kommunister fra Danmark stedet at tale om det. --Palnatoke (diskussion) 30. maj 2012, 14:36 (CEST)[svar]