Diskussion:Nordbanen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Godstog ?[rediger kildetekst]

Bruges Nordbanen (pro 2013) for andre tog end S-tog ? Fx godstog, eller damptog ? Boeing720 (diskussion) 15. sep 2013, 23:50 (CEST)

Nordsjællands Veterantog kører af og til med veterantog med enten damp eller diesel men vist ikke regelmæssigt. Godstog forekommer derimod så vidt jeg ved ikke længere. Når der er transporter til og fra stålvalseværket i Frederiksværk, bliver de i stedet så vidt jeg ved sendt via Lille Nord og Kystbanen. --Dannebrog Spy (diskussion) 16. nov 2013, 23:12 (CET)

Er der en grund til at vi skal se et samlet S-togs-diagram? Om ikke, vil jeg om en uges tid slette. (Skrev Osm-linker (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du klikker på kortet, så det vises i stort format, vil du se, at linierne på Nordbanen er fremhævet med farver, mens resten af nettet er holdt i gråt. I formindsket som her er det bare svært at se. Så nej, det er nok ikke den heldigste måde at vise, hvor en given bane ligger. --Dannebrog Spy (diskussion) 16. nov 2013, 23:12 (CET)
Tak for dit hurtige svar Dannebrog Spy, men jeg kan da ikke se nogen forbindelse mellem Hillerød og Helsingør der? Lad os da blivee på osm og findvvej.(Skrev Osm-linker (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Kortet viser kun S-tog, og de kører kun til Hillerød. Strækningen mellem Hillerød og Helsingør drives særskilt som Lille Nord. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. nov 2013, 22:22 (CET)
Netop. Så jeg laver inden længe den præcisering i artiklen, at Nordbanen i dag betegner strækningen mellem Kbh. og Hillerød. Sletter i samme forbindelse S-togsoversigten og geo-tagger strækningen mellem Kbh.-Hillerød til OSM.