Diskussion:OBH-Gruppen Rådgivende Ingeniører A/S

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, vil du venligst begrunde din reklame sanktion? (Skrev Pdan (diskussion • bidrag) 5. jul 2012, 13:14‎. Husk at signere dine indlæg.)

Svar fra min diskussionsside: Hej Peter. Problemet med artiklen er at du ser ud til ikke at vurdere hvilken information der er relevant i en encyklopædi. F.eks. er der information om enkelte medarbejdere, der ikke virker særlig relevant på Wikipedia. Desuden kan jeg se at brugeren, der oprettede artiklen har IPen 80.196.99.178, som er registreret til "O Brandt Hansen Co A-S", altså virksomhedens tidligere navn. Derfor må det formodes at denne bruger, som jeg formoder er dig, er lidt for tæt på virksomheden til at kunne skrive objektivt om denne. Artiklen er dog bedre end da den først blev oprettet, og jeg vil derfor udskifte {{reklame}} skabelonet med det mere passende {{Tætpå}} skabelon. Mvh. Cgtdk (diskussion) 5. jul 2012, 13:11 (CEST)
Relevant: Brugerdiskussion:Cgtdk#Har rettet det yderligere til --Cgtdk (diskussion) 5. jul 2012, 14:23 (CEST)

Så er der læst korrektur på tekst og indhold om OBH-Gruppen[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg har været kunde hos virksomheden i mange år og har derfor læst korrektur på indholdet. Det er godkendt.

Med venlig hilsen

Ole D. Nielsen Ryslinge

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Medarbejdere fra firmaet har gennem hele artiklens levetid prøvet at bestemme over dens indhold, fjernet skabeloner og ødelagt formatering. Derfor har jeg beskyttet artiklen i en uge, mens jeg håber at firmaet overvejer om det er god markedsføring at benytte Wikipedia som markedsføringsværktøj - og om det er god markedsføring at blive grebet i det. --Palnatoke (diskussion) 14. jan 2013, 21:10 (CET)

Det lod ikke til at hjælpe, så den får lidt mere tid, Knud Winckelmann (diskussion) 19. jan 2013, 09:28 (CET)