Diskussion:Obotritter

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Måske var jeg lige hurtig nok med at flytte artiklen; jeg kan se at de:Abodriter også nævner obodriter som alternativ til obotriter. Når jeg flyttede artiklen, så skyldtes det, at Gyldendals leksikon ikke nævner obodritter, og at der var manglende overensstemmelse mellem overskrift og indhold. Arne 25. maj 2006 kl. 11:43 (CEST)

"300 links" - er ikke dette en engelsk vending? Det er tilogmed bøyd på engelsk. Hvis dette er korrekt dansk er det danske språk i full oppløsning. --85.165.66.207 16. jul 2006 kl. 16:24 (CEST)

Links er korrekt dansk. Men det er nu ikke det her ord, der er skyld i, at sproget er ved at gå i opløsning. |EPO| 16. jul 2006 kl. 17:15 (CEST)
Vel, jeg bøyer meg for det, min venn. Også nordmenn har en tendens til å snike inn engelske ord og bøyninger i språket, men lenke og lenker er korrekt på norsk. Bedre ut høres det også. --85.165.66.207 16. jul 2006 kl. 20:50 (CEST)
Hvad der lyder bedst afhænger i meget høj grad af, hvad man er vant til at høre. For mine, og sikkert de fleste danskeres øren, lyder "300 linker" (eller "300 lænker") helt forkert. Og et sprog går ikke i opløsning ved at optage låneord - så ville det engelske sprog for længst være dødt. Men hvorom alting er - hvad er pointen med google-linksene? Det er da ikke normal WP-praksis at linke til Google-søgninger på artiklens navn? --Pinnerup 16. jul 2006 kl. 22:05 (CEST)
Jeg ser heller ikke helt fidusen i at have google-linksene med. De er ikke til særlig stor hjælp, da folk blot får en stak (næsten) usortede links i hovedet og det angivne antal links forandres formodentlig ganske hurtigt. Eksempelvis er alle de nu angivne tal helt ved siden af de tal, man får ved at klikke på linket. Det virker mere som en rest af den google-test, vi nogen gange bruger for at finde frem til det mest anvendte navn på noget. --Heelgrasper 16. jul 2006 kl. 23:02 (CEST)
De gør ikke megen gavn og jeg har derfor fjernet dem igen. Hvis nogen (mod forventning) kan se den helt store fornuft skal de være hjertens velkomne til at dele ud af deres viden. --|EPO| 16. jul 2006 kl. 23:53 (CEST)
Tja, I skal vel have et eller andet til at erstatte alle de danske ord ;o)
Jeg forslår at denne artikel flyttes (tilbage?) til abodritter, som er langt den mest benyttede form i historiske fremstillinger. --dllu 4. apr 2007 kl. 18:37 (CEST)