Diskussion:Odysseen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Rettelse af Bruger:Dorte Nielsen 1. jul 2011, 16:01[rediger kildetekst]

Dette er groft. Denne rettelse er ikke korrekt da selve hjemrejsen er på ti, ikke tyve år. Du bør venligst ikke "rette i blinde" på denne måde. Hvis du mener at noget er selvmodsigende i teksten, så find ud af hvad der ikke blev forstået og verificér evt. mod andre udgivelser. Rune T (diskussion) 21. mar 2012, 10:59 (CET)

Helene's skyld[rediger kildetekst]

Der er en lang tradition for at se Helene som den skyldige i Troja's belejring fordi hun "tillod Paris at overtale sig til at flygte med ham" istedet for at blive hos sin ægtemand. Sofisten Gorgias' "Forsvar for Helene" er netop det første forsøg på at argumentere for at Helene var uskyldig, fordi man netop ikke kan stå til ansvar for at blive overtalt, fordi man jo ikke bevist kan kontrollere sine egne følelser.Maunus (diskussion) 16. aug 2017, 23:35 (CEST).