Diskussion:Omsk oblast

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Ruslands grænser[rediger kildetekst]

Der er en mindre redigeringskrig startet af en ukrainsk bruger. Artiklens formål er ikke at forholde sig til Ukraines kollaps og grænsedragningen vedr. Krim, denne må tages rette sted. Mht. til kortet er dets formål at vise oblastets placering indenfor Ruslands oblast-inddeling, som udelukkende er en Russisk beslutning. Der er så en modsætning mellem oblast-inddelingen og FN's holdning til grænsedragningen, en modsætning som ikke vedrører Omsk. PerV anfører andetsteds at Krim desuden de facto er en del af Rusland, hvilket vel er rigtigt, men diskussionen bør tages rette sted.--Madglad (diskussion) 16. jan 2016, 11:07 (CET)

Denne diskussion bør føres på landsbybrønden, der er det rette forum. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. jan 2016, 11:14 (CET)
Diskussionen er nu oprettet på landsbybrønden. Lad os fortsætte der. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. jan 2016, 11:31 (CET)