Diskussion:One Tree Hill

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen One Tree Hill er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen One Tree Hill har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 7, 2011.

 

Huskeliste for One Tree Hill: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Generelt uwikificeret
  • Fede ord i den løbende tekst
  • Afsnit uden tekst
  • Afsnit om produktion og modtagelse mangler
  • I sæson-afsnittene: Skriv mere generelt i stedet for blot referat <--- Mangler kun at omformulere sæson 5 sektionen.
  • Ordne kildeangivelser
  • Ret stavefejl og ret sådan at der ikke forekommer flere ens blå link i artiklen
  • Redigere røde links om til blå links
  • Ordøkonomi
Tv-serier Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tv-serier, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tv-serie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Badseed slettede Image:OthSæson2.jpg: [[Commons:Derivative works|Derivative work]]: dvd cover photo;

-- CommonsTicker 1. jun 2008, 20:20 (CEST)

Formatering?[rediger kildetekst]

Denne artikel har potentiale (omend jeg ikke har gennemlæst materialet). Noget der springer i øjnene er dog, at det ser ud som om størstedelen af artiklen er skrevet i en lang smøre - flere linjeskift ville pynte - specielt på personbiografierne. Derudover kunne der godt bruges noget mere intensiv [[wikificering]]. --Lhademmor 14. jun 2008, 22:14 (CEST)

LA-afvisning[rediger kildetekst]

Jeg har netop afvist artiklen til LA, idet der generelt mangler encyklopædisk stof i stedet for referater og personbeskrivelser. Jeg har endvidere opgivet en række arbejdspunkter i huskelisten. Derudover er jeg enig i det overstående indlæg, om at der er brug for flere linjeskift og wikificering. Så der er lidt at arbejde med inden en eventuel genansøgning. --Sabbe 15. jul 2008, 16:25 (CEST)